Betalingsmogelijkheden

Op onze website kunt u uit verschillende betaalmethodes kiezen.
Laat u het pakket versturen, dan kunt u vooraf betalen via iDEAL, Bancontact, een bankoverschrijving of PayPal.

U kunt ook aan de bezorger betalen. Hiervoor kiest u de Rembours optie.

Bij afhalen van uw reparatie of bestelling kunt u bij ons pinnen.

Rembours
Bij een levering onder rembours betaalt u contant aan de postbode. Bent u op het moment van leveren niet thuis dan kunt u uw bestelling afhalen bij een postkantoor bij u in de buurt en treft u een bericht van de postbode aan in uw brievenbus.

Levering onder rembours kan tot een orderbedrag van maximaal € 1000,-. Indien uw orderbedrag hoger is en u wilt niet volledig vooruit betalen, neem dan contact met ons op zodat wij de betaling voor u kunnen splitsen. Levering onder rembours is alleen mogelijk binnen Nederland.

iDeal
Bankrekeninghouders kunnen heel eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDeal. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wenst te betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en MobileHardware wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

PayPal
Veilig en snel betalen doet u met PayPal. Allereerst moet u een gratis PayPal rekening openen op PayPal.com en uw bankrekening aan uw account koppelen. U bestelt vervolgens een product zodat u een betaalverzoek van PayPal ontvangt. Door dit betaalverzoek te accepteren met de inloggegevens van PayPal kunt u betalen.